Stuur mij een gele briefkaart,
per mail hé.

hallo@mirageeftvorm.be
Zet mij aan het werk (merci!)...............................................

Ik werk op de snijlijn
tussen studio en design.

Een ontwerp, concept of project onder handen nemen, binnenstebuiten keren en omzetten naar een fijn afgewerkt product? Ik help je alle uit-werkingen in communicatie te realiseren.

Van design tot detail.
Van scherm tot print.

Met Mira.geeft.vorm heb je nu een betrouwbare partner gevonden voor uiteenlopende grafische toepassingen in drukwerk en design. Reken op mij om je idee met zachte hand te boetseren en met oog voor detail te finaliseren.

Van eerste aanzet tot finaal zetwerk.
Samen leggen we jouw project in de juiste plooi.

Ik ben al jaren grafisch vormgever. Ondertussen ben ik ook specialist geworden in de realisatie en uitwerking van toepassingen in drukwerk. Op die manier ondersteun en versterk ik reclame- en communicatiebureaus en zelfstandige ‘druk-druk-druk’ designers die de extra handen en technische expertise kunnen gebruiken. Maar ik overleg net zo graag rechtstreeks met de klant, van start-up over KMO tot intercontinentale onderneming. Samen bouwen we een merk uit in een stijl die opvalt én opbrengt. Ik sta je bij met acuraat en daad.

Ik vul aan, vink af, voeg toe,
denk mee, stel voor, spring in.

Van een half dagje vormgeven tot 2 weken depanneren tijdens de vakantieperiode? Ik ben flexibel en ik heb de juiste ervaring. Van gezellige jogging en pandapantoffels in mijn thuiskantoor tot casual chic op je eigen werkvloer, ik ken alles van huisstijlen.

Van papierkeuze en paskruis tot pasklare antwoorden...

Zet mij aan het werk (merci!!!).........................................